El MuVIM presenta les mostres ‘Massao Okinaka’ i la fotogràfica ‘Railowsky’

159

El Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM) presenta demà dijous en roda de premsa la mostra d’art oriental ‘Massao Okinaka. Mirar allò visible i invisible’ i la fotogràfica ‘Railowsky’, un apassionant viatge en metro a través de la cultura underground de la fotogaleria Railowsky amb instantànies de deu grans fotògrafs units sentimentalment a la popular llibreria i sala d’exposicions de la ciutat de València.

A l’acte assistiran el director del MuVIM, Rafael Company, el cap d’exposicions del museu, Amador Griñó, i els comissaris d’ambdues mostres, Roberto Okinaka i Juan Pedro Font de Mora.

‘Massao Okinaka. Mirar allò visible i invisible’ reuneix més de 200 creacions realitzades o adquirides pel mestre Massao Okinaka, a través de les quals submergir-se en el subjugant univers de la pintura zen, les ‘estampes del món flotant’ i algunes de les serigrafies més excelses dels autors japonesos.

Ambdues exposicions s’inauguraran a les 20.00 hores. Prèviament, a les 19.00 hores, tindrà lloc al museu una taula rodona baix el títol ‘Com es va evitar, realment, que Espanya entrara en la Segona Guerra Mundial’, moderada pel director del MuVIM, Rafael Company, i en la que intervindran el catedràtic emèrit d’Economia Aplicada de la Universitat Complutense de Madrid, Ángel Viñas, el professor titular d’Economia Aplicada de la Universitat de València, Manuel Sanchis, i el catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat de València, Pedro Ruiz.