El musical “Els 7 magnífics” sirà representat aquest proper dissabte, en l’auditori de Castelló

375
CulturArts Castelló ha programat per aquest proper dissabte 14 de febrer, a les 18.00 hores, el musical Els 7 magnífics a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló. El dia anterior hi haurà una funció per a escolars. Aquesta activitat última s’emmarca en les activitats didàctiques que s’organitzen des CulturArts.

Es tracta d’una aventura musical única i emocionant amb una selecció de temes de les bandes sonores del Far West orquestrada per un conjunt de músics formats per solistes de l’Orquestra de València i d’agrupacions com Sedajazz.

A l’espectacle, produït per Globelins Produccions, es podran escoltar bandes sonores de westerns americans de compositors tan reconèixer internacionalment com Ennio Morricone, Aaron Copland o Elmer Bernstein.

Que passaria si un bon dia, tornant a casa, descubrierais que tot el vostre món ha desaparegut ?. Així comença aquesta és la història d’Ody, el cowboy més famós de l’Oest, que juntament amb Penny, un intrepida ballarina, Attanasius Prox el corrupte més corrupte, i els increïbles músics del saloon, ens faran gaudir d’una divertidíssima aventura a ritme de blues , country i de les més famoses bandes sonores del far west.

El musical es va estrenar al Palau de la Música de València, i ha realitzat una gira tant per la Comunitat Valenciana com per Madrid. L’any passat, l’Ajuntament de Madrid el va incloure en la programació de Nadal del Comte Duc a la Ciutat dels Nens.