El Museu de les Ciències celebra el seu XVI aniversari amb entrades a 5 euros el próxim cap de setmana

123
El Museu de les Ciències celebra el seu XVI aniversari amb entrades al preu únic de 5 euros els dies 12 i 13 de novembre. Entre les novetats, destaca la nova exposició “Els nostres dinosauries”: un viatge a través de gairebé 200 milions d’anys per conèixer espècies impressionants, tant grans com petites, terrestres i aquàtiques del Mesozoic, conegut com l’Era dels dinosaures, Es mostren criatures com el Morelladon beltrani, dinosaure originari de Morella (Castelló) o rèpliques de fins a 12 metres de longitud.

A més, els visitants podran fer-se fotos amb dues rèpliques de Pachyrhinosaurus que s’exhibeixen al carrer Menor, espai de lliure accés al públic. Les figures de dos metres de llarg i un metre d’alt són rèpliques dels protagonistes de la pel·lícula ‘Caminant entre dinosaures’ de l’Hemisfèric i s’han recreat al detall, fins i tot la peculiar marca del jove dinosaure mascle en la seva cresta.

‘Tesla: Idees com llampecs’ amb el Teatre de l’Electricitat (hi ha sessions al llarg de tot el dia, des de les 11 a les 18 h els caps de setmana), ‘Espai dels Xiquets,’ Exploratori ‘,’ Gravetat Zero ‘ i el ‘Bosc de Cromosomes’, són altres dels continguts que es podran visitar el pròxim cap de setmana amb gairebé un 50 per cent de descompte, ja que l’entrada habitual és de 8 euros.