El MUCBE inagurarà aquest proper divendres, l’exposició “Precipicis de Paper”

419
Aquest proper divendres 27 de març s’inaugura a la planta baixa del Mucbe l’exposició ‘Precipicis de paper’ de Sergi Cambrils, que mostra gran part de les últimes creacions de l’artista de Peníscola. La mostra es podrà visitar fins al 7 de juny. 

El Mucbe i Sergi Cambrils han quallat una trajectòria artística en paral·lel. Fa deu anys, l’artista de Peníscola va ser el primer a exposar en un Mucbe que acabava d’obrir les portes, sent encara un artista poc conegut. 10 anys després, Cambrils, amb una sòlida trajectòria artística al darrere, i el Mucbe, convertit en un referent cultural, tornen a trobar-se. Ara, per exposar les últimes creacions de l’artista, reunides sota el títol Precipicis de paper. Una exposició on es mostren gran part de les últimes obres de l’artista integrades en sèries com Zooilógico, on Cambrils planteja la seva animalari particular, i Peñiscoleteando, un homenatge als colors, les tradicions i els personatges que inunden Peníscola durant les seues Festes Patronals. 

L’exposició, que s’inaugurarà a les 19 hores d’aquest divendres, es podrà visitar fins al 7 de juny a la planta baixa del Mucbe.