El mercadet del Rototom Sunsplash 2017 aposta per l’artesania d’autor

485
A més de tot tipus d’articles tèxtils o de bijuteria, enguany el festival aposta de forma especial per l’artesania d’autor i els productes sostenibles elaborats en diferents parts del planeta.

Per exemple, en les parades podràs trobar diferents peces de roba ecològica elaborades a partir de teixits que van des al cotó al bambú passant per l’eucaliptus o el cànem; sabates, productes de cosmètica natural a base de matèries primeres africanes com el baobab o la mantega de karité o fins i tot tatuatges artístics temporals a força de henna natural i tints sostenibles.

Gadgets tecnològics, altaveus de bambú, hamaques fetes a mà, encens, perfumeria àrab, dapos de tela, tasses esmaltades i parament d’estil retro, articles fluorescents i bodypainting, quadres, il·lustracions o peces de macramé són altres dels articles que aquest any es posaran a la venda. I a més, com a novetat, hi haurà un lloc de perruqueria artesana on poder realitzar trenes o rastes.

En total, s’instal·larà prop d’un centenar de parades que permetran, un any més, acostar al públic del festival una àmplia i variada oferta comercial.