El MBA València CF és el millor Màster de Gestió Esportiva d’Espanya i entre els 20 millors del món

481
El Màster Universitari en Direcció Internacional d’Organitzacions Esportives del Centre de Formació Fundació València CF i ESBS European Sport Business School (MBA València CF), que s’ofereix en manera presencial i en línia, ha estat nomenat el millor Màster de Gestió Esportiva d’Espanya, el 5è a Europa (Top 15) i el 17è a nivell mundial (Top 40) segons la prestigiosa publicació SportBusiness (informació detallada aquí).

A Espanya, el nostre Màster se situa per davant del Màster del Reial Madrid Graduate School i del Johan Cruyff Institute, 2n i 3r respectivament. En l’escala de satisfacció global de l’alumnat, l’MBA València CF ocupa la 11a posició (Top 40). Mereix destacar-se que som el que més ocupabilitat genera a Espanya als sis mesos de finalitzar el Màster.

Precisament, l’MBA València CF va celebrar aquest passat mes de juny la cerimònia de graduació de la seva vuitena edició, en la qual 17 alumnes, que se sumen als més de 100 de les set edicions anteriors, van rebre la imposició de beques de mans del president del Club, Anil Murthy.

Referent a això, cal ressenyar que els professionals del València CF formen part substancial del professorat del Màster, com en els altres programes del Centre de Formació Fundació València CF. Un Centre que ofereix una oferta educativa de qualitat, amb professionals i entitats de reconegut prestigi i que des de la posada en marxa al maig de 2009 ha format en la modalitat online i presencial a més 4.000 persones dels cinc continents. Així mateix, disposa d’una àrea de recerca i d’una altra de formació interna per als treballadors del València CF; i va ampliar la seva oferta de formació en gestió i futbol destacant, entre d’altres, el Curs Universitari en Futbol Base València CF.

Més informació sobre el Centre de Formació Fundació València CF aquí