El MARQ celebra el Día Internacional de les persones amb discapacitat

95
120116 marq adaptado web

El Museu Arqueològic d’Alacant ha organitzat per a les properes jornades diverses activitats didàctiques amb motiu del Dia Internacional de les persones amb Discapacitat. L’àmplia programació prevista contempla la participació d’associacions de la província com ASDOW, APESOA, Alacant Accessible i APSA i està enfocada a difondre i apropar el patrimoni arqueològic del museu a col·lectius amb diferents capacitats.

Demà dia 2 de desembre es durà a terme una visita guiada a les 10:00 hores per contemplar l’exposició “Uruguai en Guaraní”, mentre que una hora més tard se celebrarà un taller sobre aquesta mateixa mostra. Aquesta activitat està dirigida als membres de ASDOW.

El dissabte 3, dia en què es commemora l’efemèride, el col·lectiu de APESOA participarà a les 10:00 i a les 20:00 hores hores en sengles visites guiades, en llengua de signes, per contemplar les peces que conformen “Víkings. Guerrers del Nord. Gegants de la mar “. A les 16:00 hores seran els ciutadans que integren Alacant Accessible els que recorrin aquesta mostra.

Finalment, diumenge 4 de desembre a les 11:30 hores els integrants d’APSA realitzaran una visita teatralitzada a aquesta mateixa exposició.

Jornada de Portes Obertes

Coincidint el proper 6 de desembre amb el Dia de la Constitució, el MARQ celebrarà una jornada de portes obertes, amb entrada lliure i gratuïta, tant per a visitar el museu com els jaciments de Lucentum i l’Illeta dels Banyets, en horari de 10:00 a 14:00 hores, així com la Torre d’Almudaina que obrirà les portes de 09:00 a 13:00 hores.