El Madrigal gaudeix d’Endavant Alcora en el partit de lliga Villarreal vs Betis

163

Tots els focus del Madrigal van estar situats sobre l’Alcora gràcies a la iniciativa Endavant Província, nascuda fa un parell de temporades amb l’objectiu de promocionar el turisme a la província de Castelló. La jornada va arrencar amb el dinar oficial de directives del Vila-real CF i el Real Betis al restaurant Entrelínies de l’estadi del Madrigal, que també va comptar amb la presència de l’alcalde de l’Alcora, Víctor Garcia i Tomàs. El menú va ser a càrrec del restaurant Ous & Caragols.

Durant els prolegòmens de la trobada, va arrencar la festa als voltants del remodelat estadi del Madrigal. Els aficionats que es van acostar van gaudir de la ‘Fan Zone’ en les hores prèvies a la trobada amb mostres gratuïtes de menjar típic i productes locals, així diferents passatemps per als més petits en forma de jocs i diversió.

A tots els que van gaudir de la ‘Fan Zone’ es van unir també els més de 1.000 aficionats de l’Alcora convidats que van veure el partit en directe a les grades del Madrigal. Entre ells es trobaven els premiats amb viatges amb el primer equip i d’una samarreta signada per tots els components del Submarí, que van recollir el seu premi a la Llotja VIP del Madrigal.

Dins ja de l’estadi, les aficions van poder gaudir de l’Agrupació Musical l’Alcalatén. Al descans, es va mostrar en el vídeo-marcador un vídeo promocional de la localitat. A més, el club també va convidar membres de ASPANION, Fundació Diagrama, Curz Roja Vila-real, Casda, CAM ‘Sant Sebastià’ i Afanias. Finalment, cal destacar que la ‘Grada Solidària’ d’aquest partit va estar dedicada a APNAC (Associació de pares de persones amb autisme de Castelló), que van repartir 200 entrades a un simbòlic preu de 10 euros. 2.000 euros de recaptació que seran per a l’associació.