El LlevantUD ha rebut la copa de campió de segona divisió de ma dels herois de l’ascens de la 2003/2004

466

Passat i present del Llevant UD s’han donat cita tot just acabar el xoc davant la SD Huesca, en un acte en el qual una representació de la plantilla de l’ascens de la temporada 03-04, últim equip campió de Segona Divisió de l’entitat, ha lliurat simbòlicament la Copa de Campions de la categoria de plata del futbol espanyol a l’actual plantilla granota.

El planter llevantinista ha recibiido així un merescudíssim homenatge sobre la mateixa gespa del Ciutat de València, de mans de Tito, Descarrega, Rubiales, Aganzo, Mora, Aizpurua, Juanra, Ettien, Félix Carballo, Cuellar, o Manolo Hidalgo, i de la totalitat de l’escola de futbol base granota, que han fet el passadís als campions.

Un tribut molt especial, ja que sobre l’herba del coliseum han coincidit dues generacions de jugadors històriques; les dues últimes que han aconseguit alçar el títol de Campions de Segona Divisió, l’actual i la que va dirigir Manolo Preciado.

L’acte ha finalitzat amb la volta d’honor a l’estadi de la totalitat de la plantilla, que al seu pas per totes les zones del camp ha estat rebut per l’afició amb aplaudiments i crits de joia; una afició que no oblidarà mai la gran gesta d’aquest Llevant UD 16/17.