El LlevantUD ha presentat hui les seves equipacions per a la temporada 2017/2018

499
Potser sigui un dels més actes més emblemàtics de la pretemporada. I possiblement sigui també un dels més esperats del període que antecedeix al naixement de l’exercici lliga pel tremend significat que tanca. El Llevant ha presentat aquest migdia, en el marc de Brasa de Mar, un escenari que traspua llevantinisme, i que està estretament relacionat, des d’un punt de vista estrictament geogràfic, a la història centenària de l’entitat d’Orriols, la seva nova pell. Pedro López, Morales, Rubén, Raúl Fernández, Oier i Roger, per part de la formació més representativa de la institució, van canviar les botes de tacs i el verd de la Ciutat Esportiva de Bunyol per una improvisada passarel·la amb la finalitat de presentar les diferents equipacions que lluirà el club blaugrana en l’univers de Laliga Santander, després de l’excel·lent ascens conquerit a la conclusió de l’exercici passat. No només els jugadors del primer equip van concitar l’atenció mediàtica. Hi va haver representació del Llevant Femení per mediació de Lucía Gómez.

Tots ells van exercir com a models durant uns minuts per presentar a la societat valenciana els equipatges blaugranes i la roba de passeig per l’apassionant temporada 2017-2018 que ja va sorgint per materialitzar sobre l’horitzó. La tradició es manté. I en majúscules, podria advertir-se, si es tracta d’escrutar els caràcters identificatius de la samarreta principal que representarà al club en els compromisos oficials. El sempitern blau i grana preval a la samarreta dissenyada per MACROM. En aquest sentit, no hi ha excessives diferències pel que fa al disseny de l’anterior campanya. La tornada als orígens es manté amb la brillantor afilat que adquireixen les barres blaugranes. No obstant això, l’elàstica del present perd el coll de pol que va caracteritzar a la del passat. A primera vista potser sigui la variació més perceptible, si bé en la part del darrere sorgeixen més innovacions tècniques per millorar la transpiració dels protagonistes de la pilota amb un teixit tècnic de micromesh.

Hi ha un gest de complicitat a la història del club en aquest espai amb l’aparició de l’escut identificatiu del Gimnàstic. La tradició es manté en la segona equipació. El negre i el blanc prevalen en un homenatge al primitiu uniforme del Llevant F.C. Des d’aquest prisma, hi ha una recuperació d’un format amb molta presència en temporades anteriors en el temps. Destaca en el dissenyar un coll retro que recorda a la samarreta original. L’escut del Llevant F.C llueix al revers. És evident que hi ha una aposta per la tradició i també pel llinatge, però també un punt de ruptura amb la presentació d’una equipació rosa. Quico Català concedeix les claus explicatives d’aquesta variant. “El Llevant sempre ha estat molt a prop de la societat”. Aquesta proximitat fa que aquesta samarreta neixi “amb un sentiment i una connotació solidària”, va advertir el jerarca en la seva al·locució en un explícit homenatge a la lluita contra el Càncer de Mama.

De fet, el logotip de l’Associació Espanyola Contra el Càncer apareix en una de les mànigues d’aquesta equipació. “I part dels beneficis de la seva venda es destinaran a la investigació a la lluita contra el Càncer de Mama”, va anunciar el mandatari. Els escuts del Llevant F.C. i Gimnàstic s’uneixen al revés d’aquesta samarreta. El Llevant no oblida la Senyera que es mantindrà per commemorar dates especials. L’esdeveniment va comptar amb una àmplia representació dels principals estaments que donen forma al llevantinisme militant. L’acte va congregar a una delegació del Consell d’Administració blaugrana, membres del Patronat de la Fundació, així com a Gianluigi Colisi Rossi, en qualitat de Sports Marketing Manager de la marca italiana MACROM, la pràctica totalitat de la primera plantilla de l’exercici 2017-2018 , amb Muñiz com a principal estendard, i els mitjans de comunicació que diàriament s’encarreguen de cobrir la informació generada per la institució blaugrana.