El LlevantUD ha començat ja la campanya d’abonaments per a la temporada 2017/2018

477

L’activitat era frenètica en les primeres hores del dia en el marc de les oficines del Llevant, situades a l’Estadi Ciutat de València. Les cues eren simptomàtiques. La jornada del quinze de juny es va converteix en la data escollida per alçar el teló a la campanya d’abonaments de la temporada 2017-2018. La campanya esportiva en la categoria de Plata acaba de concloure, però en el comiat apareix el germen que adverteix de l’imminent naixement de la següent. Forma part del cicle que marca el desenvolupament de la competició. I el Llevant competirà en l’univers de la Primera Divisió del futbol espanyol després de la conquesta d’un excel·lent ascens que li retorna al llindar en el qual va competir, de manera consecutiva, entre els cursos 2010-2011 i 2015-2016.

Els aficionats granotes han respost a l’obertura formal de la campanya d’abonaments. Durant el matí s’han personat en la instal·lació llevantinista per rubricar el compromís que mantenen amb el club d’Orriols. Cal consignar que hi ha una aposta decidida per part del Consell d’Administració. Els rectors mantenen una atractiva política de preus amb l’objectiu de fidelitzar els seguidors. En aquest sentit, cal recordar que els abonats del curs 2016-2017 que hagin presenciat un mínim de 18 partits de Laliga 1 2 | 3, excepte Llotja VIP i Llotja EXECUTIVE, té l’abonament gratuït.

A la resta dels abonats que no hagin presenciat un mínim de 18 partits se’ls manté la forquilla de preus en vigència durant la temporada anterior a Segona Divisió. D’altra banda, si el Llevant de l’exercici 2017-2018 és capaç d’aconseguir la permanència en les estructures de l’elit, tots els abonats que hagin assistit als 19 partits disputats al Ciutat tindran l’abonament gratuït per al curs 2018-2019. L’entitat continua apostant per l’abonament Infantil gratuït per als fills o néts dels abonats de la temporada 2017-2018. La gran novetat és l’Abonament Juvenil amb uns preus espectaculars.