El Llevant UD s’ha convertit recentment en el primer club de futbol professional espanyol a obtenir la Certificació UNE 19601

438
El Llevant UD s’ha convertit recentment en el primer club de futbol professional espanyol a obtenir la Certificació UNE 19601, de Sistemes de Gestió de Compliance penal. L’obtenció de l’esmentada certificació posa de manifest el profund compromís del club amb la cultura de compliment, ètica i respecte al dret, així com la millora contínua en matèria de compliment que des de tots els estaments del club es ve fomentant.

Aquest compromís va començar a materialitzar-se amb la implantació del Programa de Compliance de l’entitat que va ser aprovat pel Consell d’Administració a l’abril de 2016 i el seu posterior seguiment i contínua supervisió. Per dur a terme aquesta important iniciativa, que ara ha tancat la segona temporada, el club ha comptat des de l’inici amb el despatx d’advocats Eversheds Sutherland Nicea, que aporta una dilatada i reconeguda experiència en el desenvolupament, implementació, seguiment i millora contínua de programes de Compliance, tant en institucions esportives com en altres sectors d’activitat.

A través del treball realitzat des de la implantació del Programa, el club ha format a més de 350 persones de la totalitat de departaments i àrees (Primera plantilla i cos tècnic; plantilla filial i cos tècnic; plantilla femenina i cos tècnic; empleats i tècnics de la Fundació Cent Anys; plantilles juvenils A, B i C; empleats d’oficines, manteniment, botigues i taquilles).

Totes aquestes activitats i iniciatives dutes a terme pel Llevant UD són dirigides per l’Òrgan de Supervisió i Control creat a aquest efecte, encarregat de la funció de monitorització contínua del Programa la qual es tradueix en noves iniciatives que es posen en marxa amb l’objectiu de continuar irradiant la cultura de compliment, ètica i respecte al dret a tots els nivells.