El Llevant UD participarà en la desfilada benèfica que organitza Spagnolo a favor de Aspanion dijous que ve

136

El Llevant UD participarà en la desfilada benèfic que organitza Spagnolo a favor de Aspanion, Associació de Pares de Nens amb Càncer, i que tindrà lloc el proper dijous a les 19 ha l’edifici Veles e Vents de València.

La desfilada, que servirà per presentar la col·lecció de la marca Spagnolo per la Tardor-Hivern, serà de portes obertes per al públic i comptarà amb la presència d’una representació de la primera plantilla i del Levante UD Femení, a més d’amb altres cares conegudes de diferents àmbits i esportistes d’elit de la Comunitat Valenciana.

A més dels nens de Aspanion i personatges públics, hi haurà una gran quantitat de models “populars” que es poden presentar al càsting que es realitzarà a la botiga de Spagnolo València (carrer Pacual i Genís, número 11), el dimarts a partir de les 18:00 hores. D’aquesta manera, Spagnolo vol brindar la possibilitat que qualsevol pugui ser model per un dia i contribuir a aquesta causa benèfica.

Ramón Palomar serà el mestre de cerimònies, i també es comptarà amb l’actuació en acústic de Seguretat Social i altres grups convidats.

Durant l’esdeveniment, es sortejaran grans premis amb la finalitat d’obtenir la major recaptació possible per Aspanion. Per participar caldrà adquirir tiquets enumerats, per valor de tan sols 1 € per nombre. Els regals van des xecs de compra a la botiga, fins a samarretes signades pels jugadors del Llevant U., entrades per al pròxim premi de Moto GP al Circuit de Xest, sopars al Veles e Vents, etc

També es compta amb una fila zero, perquè es puguin realitzar col·laboracions “extra” per a la fundació. ES18 2100 5722 4102 0000 6571 (La Caixa)

Recordem que Spagnolo s’ha convertit aquesta temporada en l’espònsor oficial de la roba sportwear del Llevant UD després del retorn a Laliga Santander.