El Llevant UD estarà present a la Fira Expo Esport València

111

El Llevant UD estarà present a la Fira Expo Esport València que s’organitza el proper divendres 18 i dissabte de 19 de novembre a la Ciutat de les Arts i les Ciències, amb motiu de la Marató Trinidad Alfonso que es correrà a la capital del Túria el diumenge dia 20.

L’estand llevantinista estarà ubicat a la 1a planta del Museu Príncep Felip de 10 a 20 h, i està previst que aculli nombroses activitats tant divendres com dissabte.

Tots els que visitin l’estand podran gaudir de les següents activitats:

Play Station per jugar al FIFA, durant tot el dia
Snookball; billar a què es juga amb els peus.
Freestyle: Divendres de 12h a 13:30 i de 16:30 a 18h i el dissabte de 12h a 13:30
Regal de 400 entrades per al encuenteo Llevant UD – Rayo Vallecano per a tots aquells que acudeixin a l’estand amb la samarreta del Llevant UD i pugin una foto a xarxes socials amb el hastag #LUDMaraton
Tots els que participin en les activitats rebran de regal llibretes i bolis del Llevant UD

A més, està previst que divendres a les 18 h es presenti el Calendari Solidari 2017 del Llevant UD i la seva Fundació en el mateix estand. En ell ha participat tota la primera plantilla granota al costat de Llevant UD EDI, Llevant UD Masclets, Projecte Di_Capacidad, format per David Casinos, Mónica Merenciano, Ricardo Ten i Óscar, i les associacions AVAPACE i ESPINA BÍFIDA.

L’estand, també comptarà divendres amb la visita del Levante UD Femení, a partir de les 18:30 h, mentre que l’equip del Ranning Club, el visitarà el dissabte a partir de les 12:30 h.