El Llevant UD EDI participarà aquest cap de setmana al Special Olympics Espanya

464
El Llevant UD EDI participarà aquest cap de setmana al Special Olympics Espanya, VII Campionat. Nacional de Futbol 7 Unificat, que se celebra a les instal·lacions del Vila-real CF, i que disputarà, per primera vegada, a la a la Ciutat Esportiva Pamesa Ceràmica, ja que en edicions anteriors ho feia en el CD Miralcamp.

El campionat, comptarà amb la participació de 14 equips de vuit comunitats autònomes – Andalusia, Aragó, Balears, Castella i Lleó, Ceuta, Extremadura, Madrid i Regió de Múrcia- i sis equips de la Comunitat Valenciana – Fundació Espurna, C.D. UNITTS, Llevant UD EDI, València CF. DI i dos equips del Vila-real CF EDI.

La competició, que s’emmarca dins el programa Play Unified de Special Olympics i la Setmana Europea de Futbol, ​​junta en un mateix terreny de joc i equip a esportistes amb discapacitat intel·lectual (esportistes Special Olympics) i sense discapacitat (companys unificats). L’objectiu d’aquest programa és fomentar la inclusió dels primers a la societat mitjançant l’esport, així com millorar les seves habilitats i destreses, a més de les seves capacitats de relació amb el proïsme.

Els participants arribaran a l’hotel de concentració el divendres, dia en què es jugarà la ronda preliminar i tindrà lloc la cerimònia d’inauguració a les instal·lacions esportives del Pamesa Ceràmica. Al llarg de la jornada de dissabte es disputarà els partits de competició i el diumenge conclourà el campionat amb el lliurament de medalles i la cerimònia de clausura.

L’equip de Llevant UD EDI estarà format per: Carlos López, Jorge Albalat, Raúl Reig, Aitor Tora, José Cózar, Julio Gómez, Manuel Assumpció, Daniel Marcos i els jugadors inclusius, Rafa Cifre, Sergio Caro, Sergio Llorens i Carlos Martínez.