El Llevant ja prepara el partit de lliga davant el Rayo Vallecano

115

La plantilla del Llevant ha reprès aquest matí els entrenaments per tal de planificar el duel del proper cap de setmana davant el Rayo Vallecano a l’Estadi Ciutat de València. El grup ha saltat al verd del camp número u de la Ciutat Esportiva de Bunyol a dos quarts d’onze per exercitar-se. Les qüestions físiques han centrat l’atenció en el primer tram de la jornada. La pilota ha adquirit protagonisme més tard. La sessió s’ha prolongat durant una mica més d’una hora i mitja.

Ivan, Postigo i Roger s’han entrenat al marge del bloc. El central i l’atacant van acabar la cita davant l’Oviedo amb problemes físics de diferent consideració i han completat un treball personalitzat al gimnàs de la instal·lació. Paco Montañés ha tornat a la gespa aquest matí, després de diverses setmanes allunyat del col·lectiu, però no ha completat l’entrenament matutí. Cal recordar que Montañés va patir un microtrencament al bessó interior de la cama dreta en el primer entrenament posterior al duel contra el Getafe.

El migcampista ha abandonat la sessió en els minuts final després sentir molèsties a la zona que tenia afectada. Demà se sotmetrà a una ressonància magnètica amb la finalitat d’avaluar el seu estat físic. El planter s’exercitarà demà dijous a la Ciutat Esportiva des de les 10.30 hores.