El LevanteUD comparteix l’ascens a Primera Divisió amb la Diputació de València i la Generalitat

463
Era una vista obligada que s’havia retardat en el temps. La primera plantilla del Llevant i la pràctica totalitat del Consell d’Administració blaugrana es va desplaçar aquest matí, a la conclusió de l’entrenament matinal desenvolupat al Ciutat, fins a les instal·lacions de la Diputació i de la Generalitat per compartir l’ascens a Primera Divisió aconseguit amb les principals institucions públiques valencianes. L’itinerari va traslladar al gruix de l’expedició granota fins al Palau del Marquès de la Scala al cor de la València amb més abolengo i pedigrí des d’un prisma històric. En una de les representacions més egrègies del gòtic civil valencià, Isabel García, en qualitat de Diputada d’Esports, va reconèixer, amb un sentit discurs, el treball i l’ascendent d’un col·lectiu que ha tingut la força suficient per tornar al Llevant a les estructures del futbol professional a la velocitat del so.

Quico Català i Jorge Rodríguez, president de la Diputació, van tancar les locucions realitzades en un marc realment incomparable des d’una perspectiva arquitectònica. El grup va peregrinar immediatament fins al Palau de la Generalitat. Allà els esperava Ximo Puig. El President de la Generalitat va brindar amb el total de la plantilla, cos tècnic i Consell d’Administració per l’èxit aconseguit en una temporada que perdurarà en el record dels estaments blaugranes. Al terme de la recepció, encara al pati gòtic del Palau de la Generalitat, Pere López, com a capità de la primera plantilla, va valorar davant els mitjans de comunicació el caràcter superlatiu de l’exercici que encara no ha finalitzat. “Crec que la temporada és de deu. Estem gaudint moltíssim i som virtuals campions, però l’equip vol seguir guanyant i sumant punts “.
El defensor va reiterar les intencions del bloc blaugrana en els quatre partits que resten per al tancament del curs. Les seves paraules desprenen l’ambició d’un equip que continua buscant desafiaments a l’empara de la competició. “Volem guanyar i deixar les nostres senyes d’identitat en cada partit i si l’equip no perd la motivació, la gent que tenim a dalt pot decidir els partits. El repte és guanyar cada cap de setmana i anem a intentar-ho “. Pedro López va advertir que l’ascens repara tots els greuges soferts durant el passat curs i va apel·lar a la humilitat i a la unitat per afrontar la tornada a Primera Divisió. “Tots tenim aquesta espineta, ja no de baixar, sinó de com vam baixar. Va ser una temporada molt dolenta en molts sentits i l’única manera de rescabalar era aquesta, pujant com ho estem fent. La propera temporada serà molt dura però hem de ser un equip treballador i humil com hem estat aquest any “.