El Jaleo e Ildemar s’han proclamat campions de la travesera de creuers Borriana-Oropesa

450

Els clubs nàutics de Borriana i Orpesa van celebrar el passat cap de setmana, lal tradicional travessia en què tots dos clubs estrenyen llaços a través de l’esport de la vela.

La Travessia va deixar anar amarres a la bocana del Port de Borriana, al voltant de les 12:35 hores del migdia. Un bon dia de vent, núvols i clars que van convertir la prova en una regata espectacular.

Des d’allà, els vaixells van arrumbar cap al nord, per buscar l’entrada del CN ​​Orpesa.

Hi havia més de 16 vaixells inscrits, però les condicions meteorològiques van passar factura i finalment només 14 d’ells van prendre la sortida.

El més ràpid va ser El Jaleo, amb base al CN Borriana, patronejat per Francisco José Llopis, que va aconseguir completar la prova en menys de dues hores i mitja. La flota, impulsada pels forts vents va volar literalment sobre el mar, i en menys de 4 hores la major part dels competidors havien creuat ia la línia d’arribada.

Compensats els temps, en la Classe A guanyava El Jaleo, en real i en compensat, seguit per Kailoa Priemro, de xim Feliu i Papie de José Vicente Cebollada. Un podi complet per a les unitats del club amic de Borriana.

En el Grup B guanyava Ildemar, de Gonzalo González, del CN ​​Orpesa, seguit per Albebarán de Modesto Fabra, d’Orpesa, mentre Intrèpid Un, de Aleixandre Costa, amb base a Borriana, s’apuntava la tercera posició.

La general conjunta de tots dos grups va ser liderada per Ildemar, de Gonzalo González, seguit per Albebarán de modest Fabra i Intrèpid Un Aixandre Costa. El Jaleo va puntuar en quart lloc i Kailoa va fer un cinquè lloc.

Ja en terra, es va realitzar un sopar i entrega de trofeus per als participants

Aquesta és l’última prova de Creuers abans de la regata estrella del CN ​​Orpesa, la Regata de Sant Jaume, amb la qual es tancarà també el Trofeu Vila d’Orpesa, que premia la regularitat dels resultats aconseguits durant la temporada 2016-2017

classificacions

Grup A:

1.- El Jaleo (First 36.7) – Francisco José Llopis- CN Borriana

2.- Kailoa I (Sun Odyssey 52.2 LK) Ximo Feliu- CN Borriana

3.- Papie (Bavaria 50) José Vicente Cebollada – CN Borriana

Grup B:

1.- Ildemar (Sun Odyssey 32) Gonzalo González – CN Orpesa

2.- Albebarán (Malbec 240) Modesto Fabra – CN Orpesa

3.- Intrèpid Un (Fortuna 9) Aleixandre Costa- CN Borriana

General conjunta

1.- Ildemar (Sun Odyssey 32) Gonzalo González – CN Orpesa

2.- Albebarán (Malbec 240) Modesto Fabra – CN Orpesa

3.- Intrèpid Un (Fortuna 9) Aleixandre Costa- CN Borriana

4.- El Jaleo (First 36.7) – Francisco José Llopis- CN Borriana

5.- Kailoa I (Sun Odyssey 52.2 LK) Ximo Feliu- CN Borriana