El I Torneig Ciutat de Vila-real cita el dissabte 17 de juny als millors valors del fisicoculturisme

485

La regidora d’Esports i Salut, Silvia Gómez, acompanyada dels organitzadors de l’esdeveniment, Juanjo Nares i José Palomares, ha anunciat el campionat, d’abast regional, que neix amb la vocació de consolidar-se i donar el pas a categoria nacional en futures edicions.

La competició, organitzada pel Servei Municipal d’Esports, Inlinia, Actual Gim i Vitobest, arrencarà a les 8.00 hores amb el pesatge dels participants i es prolongarà durant tot el matí. De moment, i mancant tancar les inscripcions el proper dijous, ja hi ha previstos uns 30 participants, que posaran a prova força i múscul en una dotzena de disciplines i categories. “Estem segurs que tindrà molt bon registre de participants, perquè comptem també amb importants premis gràcies dels establiments i entitats col·laboradores”, assenyala Nares, que destaca que el torneig és el primer d’aquestes característiques que s’organitza a Vila-real. “Vam començar ara amb un torneig regional, organitzat per primera vegada per gent de Vila-real, i intentarem en un futur poder ampliar-lo a l’àmbit nacional”, afegeix. “Anem seriosament i tenim voluntat que aquesta convocatòria, en un esport molt desconegut encara per a la gent, vagi a més a Vila-real, on comptem amb grans referents com Juanjo Nares o Karina Milane”, puntualitza Palomares.

“Un dels pilars sobre els quals assentem la nostra marca de Ciutat de la Salut i l’Esport és, precisament, en l’organització d’esdeveniments d’aquest tipus, que permeten donar suport i rellevància a disciplines esportives minoritàries però igualment importants i interessants per a la salut , la qualitat de vida i el foment de l’esport com a motor econòmic. Què millor per fer-ho, a més, que de la mà d’empreses locals “, assenyala Gómez. Els organitzadors han volgut agrair tant a l’Ajuntament com als establiments col·laboradors la seva participació en l’esdeveniment i han animat a tots els vila-realencs i visitants a acostar dissabte a l’Auditori Municipal a “conèixer millor un esport del que moltes vegades s’ha donat una imatge equivocada “.