El grup local de rock n ‘roll Els Altragos van tancar ahir a la nit el projecte musical “Postres de músic” de Betxi

106
El grup local de rock n ‘roll Els Altragos van tancar ahir a la nit el projecte musical “Postres de músic” que, durant els últims cinc anys, ha unit la música i el foment del petit comerç de Betxí. Durant aquest temps, prop d’una vintena de grups i artistes han actuat en diversos escenaris del municipi per impulsar els bars i els restaurants de la localitat, ja que les entrades eren gratuïtes per als seus clients.

La iniciativa va tenir bona acollida des del començament, especialment per la qualitat dels artistes que han conformat els cartells. Entre d’altres, cal destacar grans veus com la finalista de la primera edició de la Veu Neus Ferri o Pep Gimeno “el Botifarra”. De fet, el foment de la música en valencià ha estat una altra de les fases del projecte, especialment en la seva vessant de cantautors, ja que artistes com Pau Alabajos, Xavi Sarrià o Feliu Ventura han format part de la iniciativa. Aquest any, “Postres de Músic” s’ha centrat en els grups locals, amb Moron s Five i Els Altragos.

L’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha destacat que “aquesta idea ha marcat un abans i un després en les nostres propostes culturals, ja que ha unit el foment del comerç d’una manera lúdica i diferent que, a dia d’avui, ja ha estat copiada per diversos municipis “.

El concert d’anit va servir per consolidar Els Altragos com un dels millors grups de rock de la comarca i, alhora, va significar la presentació del “Sant Antoni Pop Festival” que, com tots els anys, se celebrarà a Betxí a la fi de gener i que, per a la propera edició, comptarà amb l’històric grup nord-americà The Fleshtones.