El Grao de Castelló tornarà a organitzar una festa de cap d’any en l’edifici del rellotge

2833

Convertir al Grau en una alternativa d’oci i potenciar la seva oferta gastronòmica com a ganxo. Amb aquestes premisses, el tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó, ha presentat avui la festa de Cap d’Any que per segon any consecutiu s’organitza a l’edifici del Rellotge. “Aquesta iniciativa busca despertar l’interès dels ciutadans i ciutadanes de Castelló i de voltants per acudir al Grau en una nit tan significativa com la de Cap d’Any, de manera que complementem l’oferta gastronòmica que ja tenim amb una celebració de les campanades front a l’edifici del Rellotge “, ha subratllat Simó.

La festa començarà a les 23.30 davant de l’edifici centenari del del Rellotge amb un espectacle titulat ‘De l’16 al 17 (l’últim destarifo de l’any) a càrrec de Splai Teatre. Un espectacle en clau d’humor molt dinàmic i visual, amb una pantalla on també es projectaran gags, a més dels nombres en directe. Una comèdia en la qual un matrimoni prepara la festa de final d’any i se succeeixen diverses escenes “per acabar l’any amb bon humor”, ha explicat Simó.

Després de les campanades, la festa seguirà a la carpa instal·lada al pati de l’escola Elcano, amb l’actuació dels DJ locals Jaume, Dj Peta i Dj Rafa. Aquest canvi d’ubicació respecte a l’any passat, quan es va celebrar al parc de la Panderola, pretén donar acostar la celebració de les campanades a la festa posterior.

A més, aquest any s’establirà un servei especial d’autobús que partirà des de la plaça Borrull fins al parc de la Panderola per l’avinguda Germans Bou. L’horari especial començarà a les 23.00 i es prolongarà fins a les 6.20. Les sortides es faran cada 40 minuts des de la plaça Borrull.