El Formigues Festival col.laborarà amb el mercat nadalenc de Benicassim

178

Fidel al seu esperit participatiu i solidari, l’equip Formigues busca espais, projectes i propostes en què ajudar i afavorir la il·lusió dels més petits.

I d’aquest estímul neix la vinculació de Formigues a dues iniciatives molt singulars que es duen a terme en el mes de desembre: Russafa loves kids, (al barri valencià de Russafa) i al Mercat Nadalenc de Benicàssim.

La primera cita serà el dissabte 10 de desembre a Russafa loves Kids, el festival urbà dedicat als nens on els locals del barri programen activitats on els petits són els protagonistes. En aquesta edició “Formigues” proposa un original taller per realitzar a l’escola ART 43, situada al c / literat Azorín 43. Es titula “Foto-il·lusió” i consisteix en una activitat molt creativa basada en el joc simbòlic, on els nens i nenes que participin es duran molts records en una original càmera fotogràfica. El taller començarà a les 11: 30h i la participació és lliure i gratuïta. A més de l’activitat plàstica, també està prevista una sessió de música de la mà de DJ Formigues per ambientar l’hora del vermut a la plaça situada davant del local.

I el diumenge 11, ja amb esperit nadalenc, Formigues s’uneix al Grup Viure de Benicàssim per participar al Mercat Nadalenc i recaptar diners per a un projecte solidari. El mercat que va començar fa 25 anys ha crescut i s’ha instaurat qual tradició en la localitat. Compta amb parades de menjar, artesania, plantes, tómbola, rifa, un escenari per a les diferents actuacions … Formigues estarà en zona lúdica amb jocs i un espai de manualitats per fer fanalets i divertits d’articles de decoració nadalencs. Després d’estudiar les diferents propostes de col·laboració, aquest any els beneficis es destinaran a “La Casa de l’Alegria” situada als suburbis de Maputo (Moçambic).