El festival Sagunt a Escena ofereix en la seua 34 edició descomptes de fins al 50%

482

El festival Sagunt a Escena ofereix en la seua 34 edició un pla de descomptes en la compra d’entrades que oscil·la entre el 25% i el 50%. Són molts els espectadors que ja han pogut beneficiar-se d’aquests espectacles, com el concert de Silvia Pérez Cruz, que ja ha esgotat les seues entrades.

El festival ofereix l’opció de venda anticipada abans del 16 de juliol perquè els espectadors puguen beneficiar-se del 25% de descompte. La compra es pot realitzar en línia a través de la plataforma entrades.com o bé presencialment, en el teatre Rialto de València fins al 16 de juliol. També s’habilitarà la venda anticipada en l’Ajuntament de Sagunt els dies 12, 13 i 14 de juliol, de 18.00 hores a 21.00 hores.

A més, obtindran un 25% de descompte aquelles persones que presenten en taquilla la targeta del Major, el Carnet Jove, el carnet Universitari o la targeta DARDE. El descompte serà del 30% per a aquells que tinguen la Targeta +Cultura. Quant als grups de més de 10 persones, el descompte de grup s’amplia al 50%, excepte per a Silvia Pérez Cruz, Israel Galván, Troianes i Calígula, que es realitzarà un descompte del 30%.

A més, els espectacles ‘Man Ray’, el concert de la Jove Orquestra de la Generalitat i l’òpera La Bretxa compten amb un descompte del 50% amb Targeta del Major, carnet Jove, carnet Universitari, targeta DARDE, per a la resta serà del 25%.

Una vegada iniciat el festival, la venda d’entrades regular es realitzarà en l’Ajuntament de Sagunt a partir del dia 19 de juliol, de dimecres a dissabte, de 18.00 a 21.00 hores, i els dies en què hi haja funció, des de les 18.00 hores fins a l’inici de l’espectacle. I també a través de les plataformes en línia.

D’altra banda, els espectacles que formen part de l’Off Romà, a excepció de què tindran lloc en el Centre Cultural Mario Monreal, seran gratuïts. La compra d’entrades per a aqueixos espectacles podrà realitzar-se a través de servientradas.com i els dies de funció en el mateix centre, de 17.00 a 20.30 hores.

A més, també se celebrarà la gala benèfica de l’Alzheimer, les entrades de la qual