El CV Mediterraneo continuarà a la superlliga a la temporada 2017/2018

480

A la nit de dijous, en la reunió de Junta Directiva, s’ha aprovat seguir en la pròxima temporada a la Superlliga Masculina, ja que la Reial Federació Espanyola ha ofert la possibilitat al Club Castellonenca de seguir en la categoria després del rebuig de la plaça de Cajasol de Sevilla.

Aquesta serà la tercera temporada consecutiva que el Club jugui a la màxima categoria del voleibol nacional.

El Club s’ha posat en contacte durant tota la setmana, amb l’Excma. Diputació de Castelló amb el Diputat d’Esports Luis Martínez, amb l’Excm. Ajuntament de Castelló a través del Patronat d’Esports, i el Vila-real C.F. per explicar-los que existia aquesta possibilitat, i finalment aquesta mateixa tarda la junta directiva ha pres la decisió.

L’entitat castellonenca també ha mantingut reunions amb els jugadors de la casa per veure si ells estaven d’acord en repetir en la màxima categoria, i tots s’han mostrat il·lusionats per tornar a estar a l’Elit.

Ara el Club treballa per poder afrontar els pagaments pendents de la temporada 2016-17 i la inscripció de la Superlliga 2017-18 que s’ha de pagar el dia 4 de Juliol de 2017.