El CV L’Illa-Grau té aquesta temporada un representant a la Concentració Permanent de la selecció espanyola

106

El CV L’Illa-Grau té aquesta temporada un representant a la Concentració Permanent de la selecció espanyola. Es tracta del cadet Emilio Ferrández, qui estarà tot l’any entrenant-a Palència al costat dels millors jugadors d’Espanya en el centre de tecnificació que la Reial Federació Espanyola de Voleibol té en aquesta ciutat.

Emilio es va incorporar a la Concentració Permanent aquest any sent cadet malgrat que habitualment és fer-ho quan es passa a categoria juvenil, d’aquí que sigui el més petit de la selecció. Tot i això, està molt content i responent a la perfecció al ritme d’entrenaments.

El proper mes de desembre, coincidint amb les vacances de Nadal, tornarà a Castelló i treballarà uns dies al costat dels seus companys del cadet de l’entitat grauera ja que del 27 al 30 d’aquest mes participarà costat de la resta d’equips del club a la Copa d’Espanya a Guadalajara.

“Estem tots molt contents de tenir un jugador a la Concentració Permanent ja que això demostra que el treball de base que ve fent el club durant molts anys és l’adequat i que anem per bon camí”, asseguren des del CV L’Illa-Grau .

Altres jugadors del planter grauera que van entrenar a Palència amb la selecció espanyola van ser Pablo Kukartsev, actualment jugant a Argentina i havent participat recentment en el Campionat del Món de Clubs, o August Colito, jugador de l’Illa-Grau que milita a la Superlliga masculina 2.