El CV Illa Grao visita al Llars Mundet

104

El L’Illa-Grau ja està a punt per afrontar un nou compromís de la Superlliga Masculina 2. En aquesta jornada, la sisena de la competició, l’equip que entrena Iñaki Bescós rendeix visita a l’CV AA Llars Mundet aquest dissabte, a partir de les 18.30 hores, al pavelló municipal del Carmel.

El preparador de l’equip grauero compte, una setmana més, amb tots els seus jugadors en bones condicions tot i que haurà de treballar una mica més la faceta psicològica i la concentració per evitar contratemps com el de l’última jornada, que va portar als seus a cedir una còmode avantatge de 2-0 davant Cisneros Alter per acabar guanyant per un ajustat 3-2.

Tan ajustada està la classificació en aquesta arrencada de temporada, que és vital no cometre cap error més per tractar d’aconseguir la classificació per a la Copa del Príncep, a la qual accediran els dos primers classificats del grup.

Així les coses, la trobada d’aquest dissabte es presenta vital per als graueros, quarts a la taula a dos punts del segon classificat, el cvleganes.com, i a cinc del líder Sant Pere i Sant Pau. El CV AA Llars Mundet no ha protagonitzat una bona arrencada i ocupa l’última plaça, una circumstància que no s’ha de tenir massa en compte ja que fins a la data s’ha demostrat que qualsevol equip pot guanyar a qualsevol rival.