El Consell tornarà a sotmetre a examen ciutadà en la segona edició de “Diàlegs d’Estiu”

481
El Consell tornarà a sotmetre a examen ciutadà en la segona edició de “Diàlegs d’Estiu” que organitza la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació. Com a novetat d’aquesta segona edició, les trobades amb els màxims representants del Govern valencià es realitzaran en diferents municipis de la Comunitat Valenciana, de manera que, entre dilluns 10 i el divendres 14 de juliol, cada conseller o consellera haurà fet una trobada amb ciutadans en una població del nostre territori.

El Fòrum Ètica Pública i democràcia- Diàlegs d’Estiu és una trobada que organitza la Conselleria de Transparència en col·laboració amb la Universitat d’Alacant amb la finalitat de promoure la reflexió col·lectiva en matèria de transparència, participació ciutadana i política, responsabilitat social i cooperació. També pretén promoure una imatge pública de la Conselleria i de la Generalitat Valenciana com a focus de creativitat i dinamisme i fer que, les institucions valencianes, siguin accessibles a la ciutadania.

La programació prevista en aquesta segona edició inclou a més, com l’any passat, converses obertes sobre dret a la informació, ètica, democràcia o altres assumptes d’actualitat amb intel·lectuals de reconegut prestigi com Juan José Tamayo, Rosa Maria Calaf o Gonzalo Fanjul. També figuren seminaris, jornades de formació i debats sobre laïcitat, desigualtat i crisi política, canvi tecnològic i transformacions socials, polítiques per a la transparència, responsabilitat social, migracions i drets humans o participació ciutadana.

Aquestes jornades es desenvoluparan a la seu de la Universitat d’Alacant la propera setmana, del 10 al 14 de juliol, que seran obertes a tota la ciutadania i gratuïtes. De moment, aquesta segona edició compta ja amb més de 480 inscripcions. Si estàs interessat encara pots inscriure’t al següent enllaç: http://www.forumestiu.gva.es/ca/dialegs-d-estiu