El consell ha aprobat avui, una modificació de l’escut de la localitat de Torás

603
La Conselleria de Presidència i Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua ha aprovat avui dijous, una modificació de l’escut del municipi castellonenc de Torás, segons la resolució publicada al Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

Aquest canvi es produeix a petició del ple de l’Ajuntament de Torás, que el 4 de setembre de l’any passat va aprovar la decisió de modificar l’escut que fins ara venia utilitzant aquesta població.

El Consell Tècnic d’Heràldica i Vexilol·logia va emetre el passat 31 d’octubre un dictamen favorable per oficialitzar la nova versió del símbol heràldic, seguint els passos establerts en el decret del Consell que regula els símbols, tractaments i honors de les entitats locals de la Comunitat,

El reconeixement d’aquests símbols s’inscriu dins de la tasca que realitza la Generalitat a favor de la conservació dels senyals d’identitat de les localitats de la Comunitat Valenciana a través de l’oficialització dels seus escuts i banderes.

La Direcció General d’Administració Local de la Conselleria de Presidència i Agricultura és el departament de la Generalitat que s’encarrega de la tramitació i aprovació dels procediments per a l’adopció, modificació i rehabilitació d’escuts, banderes, tractaments i honors de les corporacions locals.

Per últim queda afegir, que aquests símbols han de comptar amb l’acord plenari de l’entitat local interessada i el dictamen favorable del Consell Tècnic d’Heràldica i Vexilol·logia.