El Colegi ‘Salgui’ guanya en la seva primera participació del Jose Mangriñan’ en la Vall d’Uixó

551

El vell Estadi Segarra, va tornar a vestir-se de festa per a albergar una nova edició del Trofeu Infantil ‘José Mangriñán’, que va comptar amb 16 equips i més de 340 jugadors participants. La climatologia va acompanyar per gaudir de tres apassionants dies de competició. El IX Trofeu Infantil ‘José Mangriñán’ va tenir un inesperat desenllaç, el Col·legi Salgui, en la seva primera participació es va plantar a la final i va doblegar amb justícia al CD Castelló.

Castelló, Alzira i Il·licità van passar la fase de grups deixant molt bones sensacions i presentant candidatura a alçar-se amb el trofeu. La igualtat va ser la tònica més destacada en els quatre partits de 1/4 on tres d’ells es van haver de decidir des de la tanda de penals. Menció especial per l’Infantil ‘A’ de la UD Vall d’Uixó qui va passar a la fase final com a segon del Grup ‘A’ i es va mesurar en 1/4 davant el Castelló, en un autèntic partit on només la loteria dels penals els privar d’arribar a les 1/2. A les semifinals, el Castelló va superar amb solvència l’Alzira, mentre que el Salgui va haver de patir per vèncer el Il·licità.

El fermall final del torneig, va ser una intensa i emocionant final. Castelló i Col·legi Salgui, van protagonitzar una de les finals més disputades de la història del torneig. Molt aviat es van avançar els valencians al marcador. El Castelló va tenir diverses arribades amb perill, que unes vegades per mèrits del rival i en altres per demeritos propis no va arribar a materialitzar. Els minuts van anar passant i el Salgui cada vegada més ferma sobre la gespa, va poder ampliar la seva renda en l’electrònic de culminar alguna de les jugades al contraatac de les que va disputar.

El vencedor d’aquesta novena edició del Trofeu Infantil ‘José Mangriñán’ va ser el Col·legi Salgui. La tribuna de l’Estadi Municipal va ser l’escenari per al lliurament de trofeus, que va posar punt i final al torneig.