El CME de Vinaròs informa sobre la convocatoria de noves proves d’acces a ensenyaments esportius

503
El “CME” (Consell Municipal d’Esports) de l’Ajuntament de Vinaròs ha informat avui sobre la convocatòria de noves proves d’accés a ensenyaments esportius relatives al futbol en els seus nivells I i III.El termini de presentació d’inscripcions per a les realitzar les proves d’accés és del 16 al 20 de febrer i la prova es realitzarà el 7 de març. Es requereix un mínim de 20 persones i aquells interessats poden enviar un correu electrònic al Consell Municipal d’Esports (cme@vinaros.es) on se’ls complementarà la informació.Des del CME també s’informa de la realització de la prova d’accés a tècnic esportiu o formació esportiva de N1. Per realitzar aquesta prova el requisit és no estar en possessió de la titulació que dóna accés als estudis de grau mitjà i complir 17 anys mínims durant el present 2015. Per realitzar aquesta mateixa prova d’accés però en el nivell N3 es requereix complir 19 anys durant el present exercici.

Adell també ha informat sobre els baptismes de golf que es realitzen al Panoràmica Golf amb l’objectiu de promocionar aquest esport.

Per als menors en edat escolar s’ofereix una classe col·lectiva amb un mínim de 6 persones, entrepà i refresc, durant 4 dissabte al matí per un preu de 36 euros per persona. Els grups sèniors seran de 4 persones mínim i també durant 4 classes per un preu de 45 euros.

Luis Adell, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vinaròs, assenyalava que “el CME no solament organitza i col·labora en la pràctica esportiva i el foment de l’esport sinó que compleix una funció bàsica d’informació a la ciutadania en aquells temes relacionats amb la nostra àrea”.