El Club de Natació Vila-rel ha estat premiat en el campionat d’espanya “Open Màster de Llarga distància”

534
L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, i la regidora d’Esports, Silvia Gómez, han felicitat els nedadors del Club Natació Vilareal pels triomfs aconseguits en el Campionat d’Espanya Open Màster de Llarga Distància, disputat diumenge passat a Sabadell i posat en marxa el 2015 per primera vegada. Concretament, en aquesta històrica jornada disputada a Can Llong, a Sabadell, el club local s’ha alçat amb la victòria en la categoria masculina, femenina i per clubs, seguit del CN Sabadell, amfitrió del campionat, i del CN Vilanova.

Un total de 68 nedadors de totes les edats participaven en aquesta única prova de 3.000 metres organitzada pel CN Sabadell a les piscines Carles Ibars de Can Llong. Els més ràpids del campionat han estat els nedadors locals Ione Vilar amb 41: 45.30 i Yonatan Castet amb 36: 19.40, quines van haver de passar una prova antidopatge, juntament amb Mar Martí i tres nedadors més, abans de poder ser proclamats vencedors.

L’alcalde i la regidora es van desplaçar ahir a la piscina municipal Yurema Requena per donar l’enhorabona als nedadors i l’entrenador, Kiko Hervás, per l’esforç i els triomfs aconseguits.