El Ciutat de València acollirà la meta del XIII Circuit Divina Pastora de Curses populars de Valencia

517

El XIII Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València visitarà el barri d’Orriols de València en la sisena prova el pròxim 18 de juny amb la 8a Volta a Peu Llevant UD.

La cursa, que presenta com a principal atractiu la finalització a l’Estadi Ciutat de València, es desenvoluparà sobre un recorregut de 5.760 metres amb la sortida en Avinguda Germans Machado, a l’altura del Carrer Sant Vicenç de Paül, transcorrerà per la Ronda Nord i al Bulevard, Primat Reig, Emilio Baró i finalitzarà amb l’arribada a la gespa del llevantinista Ciutat de València.

Com en totes les cites del circuit les inscripcions romandran obertes fins el dijous anterior a la prova, el 15 de juny a les 20:00 hores, o complir la quota de 2.000 corredors reservat per carrera. Pots inscriure’t en el següent enllaç: https://goo.gl/qB9iEr

Dades pràctics per a corredors

La sortida de la cursa tindrà lloc a la en Avinguda Germans Machado, s / n (a l’alçada del Carrer Sant Vicenç de Paül) i l’arribada estarà situada a Estadi Ciutat de València.

La retirada anticipada de dorsals tindrà lloc el dijous 15 de juny de 17:00 a 21:00 al Complex Esportiu Cultural Petxina (Passeig Petxina, 42). Encara s’aconsella la retirada dijous també podran retirar el mateix diumenge 18 de 7:30 a 8:55 a la Ronda Nord (a l’alçada de l’Estadi Llevant U.D). En el cas de recollir el d’una altra persona, caldrà portar l’autorització signada de la mateixa i fotocòpia del D.N.I.

La cursa disposa dels serveis als corredors habituals en el circuit, calaixos de sortida ordenats per ritmes de carrera; avituallament líquid en meta; assegurança d’accidents; serveis mèdics; enviament de SMS després de la cursa amb el temps oficial i real, ja quarts per quilòmetre; classificacions a la web del Circuit després d’acabar la carrera; diploma commemoratiu al web del Circuit; foto-reportatge de sortida i meta i vídeo-reportatge de sortida i meta.

S’ofereix servei de Guarda-roba, pàrquing de Bicicletes, i servei de reciclatge d’ampolles de plàstic ofert per la Fundació Trinidad Alfonso