El Ciutat de València acollirà aquest proper cap de setmana el II Campionat Tots Juguem i la IX Fira Granota

498

El Ciutat de València es convertirà aquest cap de setmana en l’epicentre de l’activitat granota; durant tot el cap de setmana, el coliseu llevantinista serà l’escenari del II Campionat Tots Juguem, mentre que l’esplanada del pàrquing acollirà la IX Fira Granota diumenge.

El II Campionat Tots Juguem tornarà a unir en una mateixa competició tres tornejos diferents, futbol adaptat, escolar i femení.

– Futbol Adaptat, que comptarà amb dues categories EDI i PC; d’una banda, Llevant UD EDI, Vila-real CF i Nàstic Genuine disputaran un triangular, mentre que Levante UD PC s’enfrontarà a Disport Pallejà, en la que serà la primera oportunitat per als aficionats granotes de poder gaudir del futbol del nostre equip de paràlisi cerebral , actualment equip revelació de la Lliga Nacional en què ha finalitzat quart.

– Futbol Escolar: la IV edició del Torneig Escolar El Club dels Nens comptarà amb 8 equips; Rivas Luna, Escola Pia Malva-rosa, Lluís Vives Sueca, Raquel Payá, Sagrat Cor Quart de Poblet, Dominics, Sant Joan Baptista Dénia i Santa Creu Mislata.

– Futbol Femení: La II edició del Torneig Femení la disputarà quatre equips: Big Band, Drac Castelló, Rumbo i Notthingam Nom.

IX Fira Granota

Des de primera hora del matí de diumenge, es podrà gaudir de la IX Fira Granota. Aquesta fira ja és tot un clàssic en la família llevantinista, on any rere any multitud d’aficionats van als voltants de l’estadi per gaudir de les múltiples activitats que s’ofereixen i que enguany compta amb novetats; inflables per a totes les edats, pintacares, guarderia, futbolins o ping-pong entre d’altres.

De nou, els assistents podran menjar a la mateixa fira ja que es cuinarà una paella gegant per als assistents. Els tiquet de menjar, beguda i postres per un preu conjunt de 5 euros, es podran adquirir en la Tenda Granota Estadi a partir de demà dimarts i fins al mateix diumenge.

Durant tot el dia hi haurà servei de bar a preus populars, ambientació musical i sorteig de regals.