El ciclista Sebastian Mora participarà en la “Challenge” de Mallorca

522

Sebastián Mora compta les hores per posar-se el dorsal i córrer al costat dels millors ciclistes del món a la Challenge de Mallorca. La primera prova del calendari espanyol, es disputa des de dijous fins diumenge i vila-realenc participarà amb els colors de la Selecció Espanyola. L’objectiu del pistard és seguir amb els entrenaments de cara al Campionat del Món que se celebra a París el proper mes de març.

Córrer una prova així motiva molt. És una cita que esperem sempre amb molta il·lusió perquè no tots els dies pots alternar amb els equips UCI ProTour i tenir colze a colze a Bradley Wiggins o Alejandro Valverde , afirma il·lusionat Mora. Tot i això, el pistard té clar quin és el seu objectiu: “hem de seguir afinant la preparació de cara al Mundial de París, que és realment per al que correm aquí. Necessitem seguir agafant ritme i que millor manera que fer-ho en una cursa tan important .

A falta de confirmació oficial, Mora té previst córrer cada dia i seguir amb la progressió de les últimes cites. Ara és un canvi gran de la pista a la carretera. Estem fent treball molt específic i potser noti la falta de ritme, per això és millor aprofitar tots els dies que el seleccionador em demani que em posi el dorsal , assegura