El Centre de salud d’Almassora celebrarà el seu 30 aniversari amb una exposició fotogràfica

98

El personal del centre de salut d’Almassora prepara la celebració del trentè aniversari de l’ambulatori amb una exposició fotogràfica i diversos actes en què col·laborarà el consistori. La comissió encarregada de l’organització de la commemoració del naixement del centre mèdic ha recopilat una sèrie d’instantànies entre l’antic personal i mitjans de comunicació provincials que mostraran als visitants la història de l’edifici i de les activitats que en ell s’han desenvolupat al llarg de les últimes tres dècades.

La mostra començarà el proper dilluns 21 de novembre i romandrà a l’ambulatori fins dijous 24. El 25, les imatges serà traslladades fins l’Espai Mercat, on l’exposició podrà ser visitada pel públic i on se celebrarà el vi d’honor amb què el personal mèdic i les entitats relacionades amb la sanitat brindaran per l’aniversari del centre. Óscar Chust, un dels sanitaris membre de la comissió encarregada de l’organització de l’onomàstica, ha agraït als autors la cessió de les fotografies que conformen la mostra, així com a l’Hospital General de Castelló i l’Ajuntament d’Almassora seva contribució a la realització dels actes.

L’alcaldessa d’Almassora, Susanna Nicolau, ha recordat “l’esforç diari de tots els professionals que formen part del centre de salut per contribuir al benestar dels veïns de la localitat” així com “l’efectivitat i la rapidesa amb què han aconseguit salvar tantes vides “. Per la seva banda, l’edil delegada de Sanitat, Diana Belliure, ha recordat les millores que el consistori ha sol·licitat a la Conselleria per mantenir el centre actualitzat, entre les quals figuren la creació d’un pla d’evacuació i la renovació de la claraboia i del tanca del centre. Belliure ha destacat la tasca dels professionals mèdics i ha recordat la “necessitat d’ampliar la plantilla davant l’increment de la població, una reivindicació que hem traslladat als responsables autonòmics de Sanitat”.