El CE Grau Castelló va presentar als seus conjunts, en el Ciutat de Castelló

668

Aquest pasat dissabte, el CE Grau de Castelló va presentar als seus conjunts.

De fet, la jornada d’aquest passat dissabte fou una magnífica jornada de basqut, que es va viure en el Ciutat de Castelló a les 18:15, en els prolegòmens del partit del primer equip del CE Grau de Castelló, corresponent a la jornada 14 de la lliga Autonòmica que el va enfrontar al Bàsquet Cadira i que acabo amb victòria per als locals per 66-56, es va realitzar la presentació de tots els equips de l’entitat.


Més de 120 esportistes que componen tots els 10 equips del Club Bàsquet Esportiu Grau Castelló van saltar a la pista del Ciutat de Castelló: Dos Alevins mixtes en lliga del Patronat de Castelló (la Marina i L’Illa), 1 Infantil masculí en lliga Patronat, 1 Cadet femení per primera vegada gràcies al conveni amb el Nou Bàsquet femení que competeixen en IR Nivell 2. També compten amb el BP de categoria Júnior masculí primera Zonal, dos equips en lliga local Sènior del Patronat de Castelló (CE Grau i Aguilas del CE Grau).
Tres sènior federats: Sènior Masculí B Leroy Merlin a Primera Zonal, Sènior Femení Autonòmic Bambú Lounge i el primer equip del Club Sènior masculí Autonòmic Grup Boston van ser presentats a l’afició.

Per ultim queda comentar, que la junta Directiva del CE Grau Castelló agraeix als familiars, tècnics, sponsors i esportistes del Club la seva implicació en aquest acte. L’esdeveniment va comptar amb la presència dels regidors de l’Ajuntament de Castelló Patricia Porta i Joan Morales (Grup Municipal Socialista). El club té com a gran objectiu augmentar en equips base i aconseguir que cada vegada més graueros i castellonencs puguen gaudir del bàsquet.