El CDFS Segorbe rebrà demà a les 17:30 al Santurzi Club de Futbol

395

El Viveros Mas de ValeroCDFS Segorbe rep aquest dissabte a les 17:30 al Santurtzi Club de Futbol. Actualment, el club biscaí és sisè amb 27 punts, després de 8 victòries, 3 empats i 6 derrotes. Malgrat això, té un saldo negatiu de gols (63 a favor i 66 en contra). Goñi, el dorsal número 9, és el màxim golejador de l’equip amb 20 punts. A domicili, el Santurtzi Club de Futbol ha aconseguit 4 victòries (Pinseque AD, AD Sant Joan, Sala Cinquè FS i CD Agoncillo), 2 empats (CD Fuenmayor i CD Xota FS) i 3 derrotes (CD Aurrera, CD Mahastiak Labastida i AD Ebrosala).

En el partit de la primera volta, el conjunt sogorbí començar guanyant amb un gol de José Chover i finalment va encaixar quatre gols. No obstant això, el Vivers Mas de ValeroCDFS Segorbe jugar bons minuts a la segona part, demostrant intensitat a la pista. Però, els sogorbins no van poder materialitzar les bones ocasions en el marcador.

El Santurtzi és un bon equip i ja vam demostrar a l’anada que podem competir davant d’ells, ia casa, amb la nostra gent, intentarem tot el que estigui a les nostres mans per donar-los i donar-nos una alegria“, ha declarat l’entrenador del Vivers Mas de ValeroCDFS Sogorb, Héctor Núñez. El castellonenc ha afegit que el partit d’aquesta setmana “és important per a nosaltres, tenim ganes de demostrar que podem fer-ho bé i treballarem dur fins dissabte”.

Núñez les baixes de Ramsès i Pablo Enrique. Juanmi Sanahuja serà dubte fins a última hora per molèsties. La trobada és molt important per a l’objectiu del sènior: la permanència a la categoria. Per això, s’espera una gran afluència de públic al poliesportiu municipal de Segorbe.