El CDFS Segorbe perd en la seva visita al Lauburu K.E Ibarra

572

El Vivers Mas de ValeroCDFS Segorbe tornava de buit de terres guipuscoanes. Un bon partit dels sogorbins no va tenir recompensa. L’estratègia del porter jugador no va funcionar, ia falta de 3 minuts per al final del partit, el Lauburu KE Ibarra va sentenciar.

El partit al pavelló de Belabieta començava molt igualat. Ocasions per a tots dos equips. En els dos primers minuts, el Lauburu K.E. Ibarra començava a mostrar les seves armes al Vivers Mas de ValeroCDFS Sogorb, i en el minut 3, Nico Corchado va estar a punt de sorprendre el porter guipuscoà, després d’una excel·lent assistència de José Chover. El conjunt sogorbí continuar estrenyent el rival amb importants ocasions com la d’Andoni Zorío, al minut 7, que va marxar a dalt per poc. En canvi, en el minut 8, el Lauburu K.E. Ibarra estrenava el marcador, després de diversos rebutjos de córner. Després del gol, el Vivers Mas de ValeroCDFS Segorbe dominava a la pista guipuscoana, amb ocasions de Dani Palomar i Luis Peiró. Al minut 14, Ferky es va topar amb el pal, després d’un robatori a la primera línia. A la contra, el conjunt basc gairebé marcava el segon, aprofitant l’esquena dels sogorbins. Un minut després, Dani Palomar manava la pilota fora, després d’un a mà amb el porter. Finalment, a escassos segons d’acabar la primera part, Nico Corchado empatava el partit amb una volea per l’escaire.

La segona part començava igual que la primera. El Lauburu K.E. Ibarra estrenyia més en els primers instants. No obstant això, el Vivers Mas de ValeroCDFS Segorbe creixia poc a poc en el partit. Al minut 6, Andoni realitzava una paret perfecta amb Luis Peiró, però el porter i el pal evitaven el gol. En canvi, en el minut 12, el Lauburu K.E. Ibarra es tornava a avançar al marcador, aprofitant una gran estratègia de falta. Segons després, l’equip guipuscoà, perdonava el tercer, estavellant la pilota al travesser en una contra sensacional. El partit estava trencat i el Vivers Mas de ValeroCDFS Segorbe optar pel porter jugador. No obstant això, en el minut 17, el conjunt guipuscoà marcava el tercer gol de la tarda, després d’un error en el lliurament per part dels sogorbins. Un minut després, el Lauburu K.E. Ibarra marcava el quart gol i sentenciava el partit.

Esforç sense recompensa. La bona notícia de la trobada va ser la gran imatge dels sogorbins i el debut de José Calvo amb l’equip sènior. Els bons resultats d’una pedrera que no deixa de treballar. El proper cap de setmana, el Vivers Mas de ValeroCDFS Segorbe rebrà el CD Mahastiak Labastida.