El CDFS Segorbe ha caigut aquest cap de setmana, en la seva visita al CD Fuenmayor (6 a 1)

415
El Vivers Mas de Valero-CDFS Segorbe visitava la Rioja per refer-se de l’última derrota. El rival, el CD Fuenmayor no era gens fàcil. Rival directe i amb una afició molt similar a la sogorbina, estrenyent i animant fins al final. Els visitants ho van intentar però els Rioja van ser superiors i van acabar marcant fins a sis gols.

L’inici del partit va ser molt tranquil. El Vivers Mas de Valero-CDFS Segorbe dominava la possessió però les ocasions no apareixien en cap porteria. Al minut 5, els dos equips posaven a prova els porters amb xuts llunyans. I ja en el minut 6, el CD Fuenmayor marcava el primer, després d’un xut lateral, que sorprenia als sogorbins. Els de La Rioja s’avançaven en el marcador amb una jugada aïllada en un partit en què a penes ocorrien ocasions. A partir del minut 11, el Vivers Mas de Valero-CDFS Segorbe arribava més a la porteria rival, amb oportunitats de Pablo Enrique, José Chover i José Calvo. Quan els sogorbins més mereixien el gol, el CD Fuenmayor tornava a marcar de vaselina, després d’un desajust defensiu dels visitants. Els Palència acusar el gol i Pablo Corchado va haver d’evitar el tercer. Al minut 18, els locals es van quedar amb un menys per agressió. Els sogorbins ho van intentar en els últims compassos de la primera part. Juanmi Sanahuja va tenir l’última però el seu xut es va anar enganxat al pal.

El CD Fuenmayor va començar la segona part amb quatre jugadors ja que li faltaven 30 segons en inferioritat per l’expulsió. En canvi, els de La Rioja van fer el tercer amb un menys. El Vivers Mas de Valero-CDFS Segorbe va sortir molt fred i el domini local va ser total. Chencho treure un mà a mà, just després que Luis Peiró s’estavellarà la pilota al pal. No obstant això, en el minut 5, el pivot va marcar el primer amb un llançament llunyà. Després del gol, Pablo Enrique va tenir dues ocasions consecutives i els sogorbins tenien possessions més elaborades. En canvi, els visitants no creaven perill. A falta de tres minuts per al final, el CD Fuenmayor sentenciava el partit amb tres gols.

El Vivers Mas de Valero-CDFS Segorbe ho va intentar fins al final però no va ser la seva tarda. Els sogorbins descansen el cap de setmana i hauran d’esperar a l’11 d’abril per tornar a lluitar per la permanència matemàtica enfront del CD Debabarrena