El CD Vall d’Alba renova per complet a la seva junta directiva

478
El CD Vall d’Alba renova per complet a la seva junta directiva, un grup de persones molt joves que ja es troba treballant per estar plenament operatius i a ple rendiment de cara a la propera temporada de futbol 2017/2018.

El nou equip directiu s’ha presentat oficialment a l’alcaldessa de l’Ajuntament de Vall d’Alba, Marta Barrachina, una cita de treball en la qual també va estar acompanyada pels regidors José Manuel Torner i Andrés Gual.

Es tracta d’un procés de renovació sorgit del consens i la màxima col·laboració entre l’equip sortint i l’entrant, un grup de joves que està disposat a invertir el molt de temps i esforç que requereix aquest nou repte.

Ara mateix, de fet, la nova junta ja està treballant de cara a la propera temporada, com per exemple, en tasques de captació de nous jugadors, diferents temes de promoció i publicitat, organització esportiva i cos tècnic, a més d’organitzar diversos tornejos.

La nova Junta Directiva està composta per: Rubén Traver Sales (president); Diego Traver Pérez (vicepresident); Miguel Ángel Gil (secretari); Cristian Traver i Alexis Agut (tresorers) i Alejandro Ribes, Saül Centelles, Carlos Radiu, Pau Liñana i Vicente García (vocals).

La idea és continuar tenint un equip per categoria, des dels més petits, que són l’escoleta (4 i 5 anys) fins als més grans, que és l’equip Amateur. L’objectiu és que els nens puguin practicar esport en un ambient propici, així com el desenvolupament social dels jugadors en l’entorn esportiu.

Divendres passat 9 de juny, la nova Junta Directiva es va presentar oficialment en una reunió a la sala de la Casa de la Cultura, on els pares i mares dels jugadors de futbol i qualsevol interessat, estaven convidats a conèixer les noves idees i el projecte per a la temporada que ve.

D’altra banda, el club també organitzarà el primer torneig de futbol 7 de categoria amateur els dies 1 i 2 de juliol.

L’Ajuntament, com en els anys anteriors seguirà col·laborant perquè cada cap de setmana els més dels 150 jugadors i les seves famílies que procedeixen no només de la localitat, sinó d’altres poblacions properes, puguin gaudir del futbol.

L’equip seguirà comptant amb la col·laboració del seu patrocinador principal, l’empresa CEGRISA de Mario Nebot, i de l’Ajuntament de Vall d’Alba, que assumirà com fins ara el manteniment de les instal·lacions municipals, amb la cessió de les mateixes. A més, també cedirà l’organització de taules i cadires per a les festes patronals, amb l’objectiu de dur a terme futures millores de les instal·lacions.