El CD Castellon posarà demà a la venta, les entrades per a l’anada de la final de la copa RFEF Castellon vs Irun

970
El CD Castelló afronta, el proper dijous 9 d’abril a les 20:30 hores, l’anada de la XXVIII edició de la final de la Copa de la Reial Federació Espanyola de Futbol davant el Real Unió Club d’Irun, equip que competeix a Segona Divisió B. Es tracta de la tercera final (va ser subcampió de Copa del Rei, i campió de la Copa de la Lliga a Segona Divisió) que disputa el conjunt albinegre en els seus 92 anys d’història i, en tenir lloc el desenllaç en el partit de tornada a Irun el 16 d’abril, és de vital importància treure un bon resultat a Castalia i l’afició té una ocasió històrica per donar força i donar suport a l’equip.

Per a l’anada de la final de la Copa RFEF en Castalia, el CD Castelló ha establert els següents preus: 10 euros a GOL, 15 euros en PREFERÈNCIA i 20 euros en TRIBUNA. Les entrades estaran disponibles en els punts de venda habituals: a “La Tenda Albinegra” de l’Estadi Castalia (de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores) i en el CD Castelló-Hummel Store del carrer Ruiz Zorrilla, 20 (de 10 a 14 hores i de 16:30 a 20:30 hores).


Promoció exclusiva “3×1” per ABONATS
El CD Castelló ofereix una promoció exclusiva de 3×1 (tres entrades al preu d’una) DE MANERA ANTICIPADA als abonats. L’abonat podrà obtenir, d’aquesta manera, una entrada situada a la mateixa localitat del seu abonament, més dos addicionals de regal a la mateixa zona. La data límit per a aprofitar-se d’aquesta oferta serà el mateix dia del partit, el dijous 9 d’abril, a les 18:00 hores. Aquesta oferta és vàlida per als carnets d’abonat sènior, júnior, jove, pensionista, discapacitat, accionista, i també per als pares i mares del futbol base albinegre. D’altra banda, els nens menors de 12 anys podran accedir de manera gratuïta, és a dir, tots els nascuts després de 2003 entraran gratuïtament al camp amb l’única exigència de presentar el seu DNI. També entraran gratuïtament tots els jugadors del planter, així com tots els membres de l’Associació de Veterans del CD Castelló, que podran accedir amb el seu passi habitual.

Les entrades es posaran a la venda a partir de les 13:00 hores del dimarts 7 d’abril als punts abans esmentats.