El CD Castellón estarà present aquest proper divendres i dissabte, en el mercat central de Castelló

408

El CD Castelló SAD disposarà el divendres 13 i dissabte 14 de febrer entre les 10 i les 14 hores, d’un Punt d’Informació al Mercat Central de Castelló. Avui ha presentat la iniciativa el president del CD Castelló, David Cruz, que ha agraït a José Luis Hernández, el seu homòleg al Mercat, la seva sensibilitat per les facilitats concedides a l’entitat a l’hora d’habilitar un Punt d’Informació que permetrà vendre entrades de cara a la trobada important que es disputarà aquest diumenge dia 15, a partir de les 17:00 hores, a l’Estadi Castalia davant la UD Benigànim.

A través d’aquest Punt, el CD Castelló SAD i el Mercat Central s’uneixen per que l’Estadi Castalia es converteixi en un fortí en els partits que resten de competició regular. Per això, els clients que comprin aquest divendres i dissabte al Mercat Central podran participar en un sorteig de cent entrades dobles per assistir al partit de diumenge. El sorteig tindrà lloc el mateix dissabte a les 13:30 hores i el resultat es donarà a conèixer de manera immediata per lliurar al mateix Mercat les entrades.

D’aquesta manera, el CD Castelló continua amb les seves iniciatives de cara a aconseguir el suport de persones que no són sòcies de l’entitat i no van amb assiduïtat a l’Estadi Castalia i, per tant, habilitarà al Mercat Central, al centre de la ciutat, lloc de trobada i informació que promocionarà la venda d’entrades de cara a l’important partit que ha de reafirmar la seva condició de líder.

L’objectiu: Màxim suport a les grades de Castalia


Així mateix, el CD Castelló també ha informat al Mercat Central i els seus associats del centre de la ciutat de tots els avantatges que suposa ser entitat col·laboradora”, aprofitant la repercussió mediàtica i social que té en aquests moments el club per la bona trajectòria esportiva de l’actual temporada.

Al Punt d’Informació també s’informarà sobre la campanya d’abonaments de mitja temporada Be albinegre, my friend“, que ja ha aconseguit més de 400 abonats nous, de manera que el nombre actual supera ja els 4.000. En els dos últims partits, l’Estadi Castalia ha registrat entrades superiors als 7.000 espectadors, la xifra més elevada de tota la Tercera Divisió i la Segona B.

La “Tenda Albinegratambé es desplaça al Mercat Central perquè tot l’aficionat tingui la possibilitat de comprar productes de la botiga. Entre aquests productes, cal destacar els nous kits amb la primera i la segona equipació (la bandera de la ciutat) per a nens i nenes entre un i dotze anys.