El CD Castellón esta present en les festes de la magdalena, en el “Racó Albinegre”

497

El CD Castelló tornarà, un any més, a estar present en les Festes de la Magdalena. Després de dos anys en què el conjunt albinegre ha tornat a ser partícip de les tradicionals festes de la capital de la Plana, el 2015 no podia ser menys.

Un petit tros de Castalia s’instal·larà al cor de la ciutat des del dilluns 9 fins al divendres 13 de març, dia en què el conjunt albinegre s’enfrontarà, a la nit, el CD Torrevella a l’estadi de l’avinguda de Benicàssim. Es tracta del “RACÓ ALBINEGRE”, un espai propi de l’equip més representatiu de la ciutat, que s’ubicarà a la terrassa del restaurant “Línia Gastronòmica” del Reial Casino Antic de Castelló, situat a la Puerta del Sol.

Durant cinc dies, en horari d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores, al “RACÓ ALBINEGRE” podràs adquirir les teves entrades per al vital partit de divendres davant el Torrevella, aprofitar-te de les promocions que el club llançarà en els pròxims dies per a totes les ‘Gaiates’ i ‘Colles’, adquirir els productes oficials del CD Castelló que habitualment es venen el “La Tenda Albinegra” i conèixer de primera mà als jugadors del primer equip o reviure les grans gestes del nostre equip gaudint de resums i partits complets del ‘Gloriós’.

D’altra banda, i per tal que el “partit de Magdalena”, que tindrà lloc el proper divendres a Castalia, sigui una autèntica festa de futbol i albinegrismo, en el “RACÓ ALBINEGRE” es regalarà una entrada de Preferència o Gol per totes aquelles compres fins a 15 €, mentre que per a tots aquells que adquireixin productor oficials del club amb un valor superior a 15 € se’ls regalarà dues entrades de Tribuna per al partit contra el Torrevella.

En el “RACÓ ALBINEGRE” també tindrà lloc la “bodeguilla” del CD Castelló, per la qual desfilaran de dimecres a divendres personalitats de tots els àmbits. El dimecres 11 de març, el primer equip al complet s’inaugurarà a partir de les 12:00 hores la bodeguilla, acompanyats de les autoritats polítiques municipals i autonòmiques. Dijous serà el torn dels patrocinadors oficials, anunciants i comerços col·laboradors del CD Castelló, acompanyats per l’Associació de Veterans i les diferents associacions i agrupacions d’aficionats del club, a més dels mitjans de comunicació. Divendres, la “bodeguilla” serà una autèntica festa per al planter, ja que el futbol base albinegre serà el protagonista d’aquest esdeveniment. Us esperem a tots en el “RACÓ ALBINEGRE”!