El CD Castellón empata en la seva visita al Paterna (2 a 2)

483

El Club Esportiu Castelló suma 1 punt, després de empatar a 2 gols en el Gerardo Salvador, davant el Paterna.

El partit que s’ha disputat aquest migdia en el domicili del Paterna s’ha portat a terme, baix una plutja intensa, que no ha afavorit molt les coses a cap dels dos conjunts.

En la primer part del partit, el Paterna ha surtit al terreny de joc amb una estrategia ofensiva, que el conjunt de Calderé ha sabut controlar molt bé.

El primer gol del partit, ha arribat en el minut 3o de partit i ha estat obra de Ruben Suarez, després d’una treta de banda i després de que Juanra li pasara el baló a Suarez.

Mes endavant, abans de finalitzar el primer temps, el Paterna empataba el partit, amb un gol que ha arribat en el minut 42 de partit i que ha estat obra de Agudo.

Així mateix, només dos minuts després d’aquest gol, el Paterna tornaba a empatat, en aquest cas, amb gol de Selu que feía que el Paterna finalitzara la primer part, amb ventaja en el marcador per 2 gols a 1.

Ja en la segona part del partit, el conjunt albinegre ha estat l’unic en marcar en aquesta segona partit. En concret, el gol albinegre d’aquesta segona part i que feía el 2 a 2 definitiu ha estat obra de Ruben Suarez, que marcaba el seu segon gol del partit i ho feia des del punt de penalt

Amb l’empat, els dos conjunts sumen 1 punt més, pero el Castelló haguera pogut endur-se la victoria, si l’arbitre del partit no haguera anulat un gol al conjunt castellonenc.

Ara, el Castelló rebrà el proper diumenge en Castalia, la visita del Jove Espanyol, amb una finalitat clara com es guanyar en casa i continuar amb posibilitats clares de estar a la propera temporada 2015/2016 en segona divisió B