El CD Castellón empata en Castalia davant el Benigànim i torna a situar-se primer del grup sisè (0 a 0)

1376

El Club Esportiu Castelló ha disputat aquesta vesprada en Castalia, el partit de la jornada nº28 que ha enfrontat al club “orellut” amb la Unió Esportiva Beniganim.

Tot i les nombroses baixes que han tingut en el partit d’avui els de Calderé (donat que no han jugat diversos jugadors del Castelló com: Javi Selvas, Ruben Suarez, Gaby, Uriarte, Canadell i Meseguer) el Castelló ha estat molt intens en els 90 minuts de partit i ha sabut plantar clara al club visitant , el Beniganim, que venía al partit d’avui més descansat (donat que el Beniganim no va disputar cap partit més, en aquesta semana)

En la primera part del partit, Albert Yagüe ha intentat avançar al Castelló, pero Vicente (Porter del Benigànim) ha estat molt bé en el partit d’avui i ha fet grans parades. Altra ocasió del Club Esportiu Castelló en aquesta primera part, ha estat un altra jugada rotagonitzada per Albert Yagüe que ha estat anulada per l’arbitre Miralles Selma, per for de xoc. Així mateix, en aquestos primers 45 minuts, el Castelló al igual que el Benigànim ha disposat de diverses faltes directes molt perilloses que no s’han materializat.

Ja en la segona part del partit, el Castelló ha tornat a protagonitzar altra ocasió de gol molt clara, en el minut 69 de partit, cuàn Negredo va pasar la pilota a Albert Yagüe i aquest dispara per damunt del travesser. A més a més, d’aquesta segona part, també destaca la contra protagonitzada per el Beniganim en els ultims minuts del partit, que cuasi finalitza amb gol dels visitants i la corresponent victoria del Beniganim.

Així mateix, si parlem dels canvis que els dos conjunts han fet, en el partit d’aquesta vesprada, cal comentar:

  • Club Esportiu Castelló:
  1. Ruben Negredo ha entrat per Carrillo
  2. Pablo Suarez ha entrat per Victor Pino
  3. Dani Pujol ha entrat per Miki

 

  • Beniganim:
  1. Casanova ha entrat per Quique
  2. Marcos ha entrat per Rafa
  3. Vicent ha entrat per Mateo

 

Per finalitzar queda comentar, que amb l’empat a 0, el Club Esportiu Castelló es torna a situar en el primer lloc del grup sisé (Comunitat Valenciana) de la tercera divisió, amb 46 punts i el proper partit de lliga que disputarà sirà el proper diumenge 22 de febrero, cuàn el Castelló visitarà al Club Esportiu Acero.