El CD Castellón disputarà aquesta nit en Castalia, l’anada de les semifinals de la copa RFEF, davant el Tropezon

514

El Club Esportiu Castelló disputarà aquesta nit en Castalia, el partit d’anada de semifinals de la copa RFEF davant el Tropezon.

Si parlem del rival al que deurà enfrontar-se aquesta nit el Club Esportiu Castelló, es destacable comentar, que el Tropezon esta actualment en llocs de descens del grup I de segona divisió B (En concret ocupa el lloc nº18 i esta a cuatre punts de la promoció de permanencia i a 5 punts de la salvació)

Així mateix, també es assenyalable comentar, que per al partit d’aquesta nit, Ramón Calderé (Técnic del Club Esportiu Castelló) ha confirmat que introduirà en el partit d’avui, set o vuit canvis respecte al 11 lliguer del passat diumenge. Calderé ha convocat a tots els futbolistes del primer planter disponibles i conta amb les baixes dels lesionats Castells i Uriarte.

Per concloure queda comentar, que si el Club Esportiu Castelló guanya aquesta nit arribaría amb menys tensió al partit de tornada de semifinals (que es disputarà en el domicili del Tropezon)L’afició del conjunt “orellut” es vital avui en Castalia, per tal de que el Castelló guanye i que vagi al domicili del Tropezon amb ventaja, per tal d’arribar a la final de la copa RFEF.