El CD Castellon deura remuntar el resultat d’avui en el partit de tornada, per endur-se la copa RFEF d’aquesta temporada (0 a 1)

735

Foto: www.castellondiario.com

El Club Esportiu Castelló ha disputat aquesta nit en Castalia, el partit d’anada de la final de la copa RFEF i ho ha fet rebent al Irun.

Al partit han estat presents molts aficionats “orelluts” com també algunes personalitats politiques, com ara per exemple: Alfonso Bataller o el president de la Generalitat Valencia Alberto Fabra.

Ha estat un partit en que el conjunt de Ramon Maria Calderé ha donat molt de si, pero que malauradament el Irun ha aconseguit guanyar el partit d’anada de la final, en els ultims minuts del partit.

Així mateix, també es destacable comentar del partit d’aquesta nit, que l’unic gol del partit ha estat el que ha fet el Irun el minut 87 de partit, gol obra de Urbieta.

Ara, el Castelló deurà de reumuntar aquest proper dijous en la seva visita a l’estadi del Irun, el marcador d’avui per tal de aconseguir guanyar la copa RFEF d’aquesta temporada.