El CD Castellón demana la assistencia de l’afició al partit de copa RFEF d’aquest proper dijous davant el Tropezón

574
El CD Castelló SAD vol fer una crida a tots els seus socis i aficionats per aconseguir un nou rècord d’assistència al partit d’anada de la Copa Federació que tindrà lloc aquest dijous, dia 5 de març, davant el Tropezón. En una competició el cost econòmic és molt important per al club (entre 3.000 i 4.000 euros els desplaçaments a la Fase Nacional i el desemborsament que suposa obrir l’Estadi Castalia en els partits de casa), tot i això, el club vol guanyar aquesta competició davant rivals de superior categoria però en aquest objectiu necessita la calor i l’ànim de les grades, molt difícil que ho percebin els jugadors amb prou feines 1.000 espectadors. Puertollano, Pamplona (Osasuna B) i Gerena, és a dir, desplaçaments entre anada i tornada de milers de quilòmetres, han estat els viatges realitzats en aquesta Copa i que han suposat un sacrifici econòmic molt important per al club però que tot i així, en el aspecte esportiu, han estat víctimes dels albinegros.

Al·licient econòmic: 30.000 euros (semifinal) i 90.000 (si es guanya)

L’al·licient econòmic és una altra de les bases per als pupils de Ramón María Calderé. La classificació per jugar la semifinal, en cas d’eliminar a l’equip càntabre, suposaria un premi de 30.000 euros que ascendiria a 90.000 si es disputa la final d’aquesta competició, també, a anada i tornada. Curiosament, el CD Castelló s’ha trobat en el camí al mateix rival amb qui va disputar l’única semifinal que ha jugat en aquesta competició pel que d’eliminar els càntabres seria la primera vegada que podria disputar la consecució d’aquest títol.

No obstant això, malgrat l’obstinació del CD Castelló SAD, el seu entrenador i jugadors, per alçar-se amb aquesta competició, i els descomptes anunciats durant l’última setmana per als abonats, el ritme de venda d’entrades no ha estat bo ja que, de moment, tan sols s’han venut 500 entrades. Per aconseguir ser “no només mil a l’Estadi Castalia”, el club també vendrà entrades en la seva Botiga Centre, del carrer Ruiz Zorrilla, des d’avui mateix fins al mateix dia del partit. Això també es realitzarà des d’ara en el que resta de competició regular perquè qualsevol aficionat tingui la comoditat d’adquirir la seva entrada en aquest establiment situat al centre de la capital. Per tant, el CD Castelló SAD llança un missatge de suport perquè l’Estadi Castalia i la seva afició siguin de nou notícia a tot Espanya com ja va passar en el partit de Lliga davant el Vila-real C en el qual es va aconseguir la millor entrada de la aquella jornada tant a Segona B com a Tercera Divisió.