El CD Castellón convidarà a totes les dones que desitgin assistir, al partit Castello vs Requena

475

El CD Castelló convidarà a totes les dones que vulguin assistir al partit que se celebrarà aquest diumenge, dia 1 de març, a les 17:00 hores, davant el SC Requena, corresponent a la trentena jornada del Campionat de Lliga de Tercera Divisió. Aquesta iniciativa és un detall del club ‘orellut’ cap a totes les seves seguidores amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que tindrà lloc el proper dia 8 de març, però que s’avança la seva celebració ja que l’equip no jugarà aquest diumenge a l’Estadi Castalia.

A més, el CD Castelló també ha convidat a tots els clubs de futbol de la ciutat que compten amb equips femenins (CD Drac Castelló, AAVV Rafalafena, etc) així com a les jugadores que formen part de qualsevol equip federat tant en Futbol 8 com a Futbol 11.

Tant les jugadores com el seu cos tècnic així com acompanyants adults de sexe femení accediran gratuïtament a l’Estadi Castalia i aquells adults de sexe masculí no socis que assisteixin amb les jugadores se’ls aplicarà un 50% de descompte en entrades de Preferència Alta (quatre euros). El descompte es realitzarà aquest mateix dia, a les taquilles de Castalia. És la mateixa fórmula de promoció que s’ha utilitzat amb gran èxit entre els col·legis i clubs de futbol base que han participat fins ara en la iniciativa “El meu club a Castalia” i “El meu col a Castalia”.

El CD Castelló incideix que cap carnet d’una dona abonada podrà utilitzar per una altra persona, ja que els carnets són personals i intransferibles.