El CD Castellón bateix records aquest any, en les seves xarxes socials

468
El CD Castelló, més enllà de l’esportiu, també està travessant un moment dolç en els diferents mitjans digitals en què el club albinegre està actiu.

D’una banda, la pàgina web oficial del CD Castelló, cdcastellon.com, ha batut en el que portem de 2015 les seves millors rècords. El portal oficial del conjunt albinegre ja supera la xifra de 16.000 visitants únics de mitjana mensual, una xifra que es va veure incrementada fins a les 20.000 entrades al gener gràcies a l’èxit de la campanya d’abonaments de mitja temporada Be albinegre, my friend. També, els nous continguts sobre el planter i, sobretot, el fet d’incloure les fotos de tots els jugadors del futbol base albinegre al web han causat l’auge del repunt de les visites durant les últimes setmanes.

D’aquesta manera, el web del CD Castelló es consolida com una de les principals fonts d’informació per a l’aficionat orellut i, també, com una bona plataforma perquè les diferents empreses i comerços que componen el teixit comercial castellonenc es donin a conèixer anunciant-se en cdcastellon.com.


Xarxes socials

Pel que fa a les xarxes socials, el Twitter oficial del CD Castelló,CD_Castellon, s’acosta als 8.000 seguidors, una xifra de “followers” poc usual en un club de Tercera Divisió, encara que de tots és sabut que l’entitat de Castalia té una tirada social a l’altura d’un club de superior categoria. D’altra banda, la pàgina a Facebook del conjunt albinegre s’apropa als 4.500 “M’agrada”, i pel que fa a la plataforma de vídeos en línia YouTube, el canal oficial del CD Castelló supera els 600 subscriptors i, atenció, s’acosta a les 200.000 visualitzacions de vídeo, una xifra espectacular. Cal destacar que la xerrada de Fran Torres als seus jugadors de l’Infantil B, pujada fa unes poques setmanes, ja supera les 11.000 visualitzacions i s’ha convertit en el vídeo més vist del canal oficial del club albinegre en aquesta xarxa social.